آزمون پایانی نیمسال اول سال تحصیلی از ۲۶ دی ماه شروع می شود

آزمون پایانی نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی موسسه  آموزش عالی علوم شناختی به صورت حضوری از روز سه شنبه ۲۶ دی ماه آغاز می شود.

برگه شرکت در آزمون از روز یکشنبه ۱۷ تا پایان روز دوشنبه ۲۵ دی ماه ازطریق طریق سامانه آموزشی موسسه قابل دریافت خواهد بود. همراه داشتن برگه برای شرکت در جلسات آزمون الزامی است .

برگه شرکت در آزمون از مسیر ۱- سامانه آموزشی ۲ – امور آموزشی و ۳ – کارت امتحان قابل دریافت است.

تکمیل برخط برگه ارزشیابی کلاس های درس در نیمسال اول سال تحصیلی پیش شرط دریافت کارت شرکت در جلسات آزمون است. اطمینان داده می شود تمام نظرات نوشته شده در برگه های ارزشیابی کاملا خصوصی نگهداری و بررسی می شود. نام یا مشخصات دانشجوی تکمیل کننده برگه به هیچ وجه ثبت یا ذخیره نمی شود و قابل شناسائی نخواهد بود. دقت هر چه بیشتر در تکمیل برگه های ارزشیابی به بهبود برنامه ها و فعالیت های آموزشی و پژوهشی موسسه کمک خواهد کرد.