انجمن علمی دانشجویی موسسه آموزش عالی علوم شناختی

در پاییز سال ۱۳۹۹ انجمن علمی دانشجویی به عنوان یک نهاد مستقل و رسمی و با هدف تقویت روحیه و بنیه علمی دانشجویان مستعد و توانمند و فراهم آوردن زمینه‌های مناسب برای فعالیت‌های جمعی ترویجی- پژوهشی و همچنین بهره‌گیری و شکوفایی هر چه بیشتر توانمندی ها و خلاقیت آنان، توسط گروهی از دانشجویان رشته طراحی شناختی پا به عرصه حیات گذاشت. انجمن علمی دانشجویی می کوشد تا با تلفیق آموزش و پژوهش، به تقویت روحیه کار گروهی در میان  دانشجویان پرداخته و آن را در مسیر صحیح تربیت نماید. گستره فعالیت های انجمن علمی دانشجویی شامل حوزه های زیر بوده و هرچند تنها محدود به این موارد نمی گردد.

الف- برگزاری همایش ها، نشست ها، سمینارها، کنفرانس ها، سخنرانی ها و جشنواره های علمی فرهنگی

ب- برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی تخصصی

ج- انجام و معرفی فعالیت های پژوهشی، علمی، تحقیقاتی

د- برگزاری مسابقات و نمایشگاه های علمی

ه- برقراری و ایجاد سرپل های ارتباطی با انجمن های دانشجویی دیگر موسسات و دانشگاههای داخلی و بین المللی

و- طراحی و اجرای بازدید های علمی و سفرهای تحقیقاتی دانشجویی

ز- ایجاد ارتباط میان صنعت، دانشگاه و جامعه

شما دانشجویان عزیز می توانید برای پیوستن به انجمن علمی دانشجویی از طریق ایمیل زیر با ما در ارتباط باشید.

شماره تماس: ۰۹۳۷۷۴۲۹۸۲۸

ایمیل: asgarinejad_m@icss.ac.ir