از سرگیری محدود فعالیت های موسسه بصورت حضوری

همکاران کلیه واحد های موسسه آموزش عالی علوم شناختی از روز سه شنبه  ۲۱ اردیبهشت  تا اطلاع بعدی در روزهای یکشنبه, سه شنبه و پنجشنبه  هر هفته برای ارائه خدمات حضوری در مجتمع موسسه و در روزهای دوشنبه و چهارشنبه به روش برخط و مجازی از ساعت ۰۸:۳۰ تا ۱۶:۰۰ آماده پاشخگویی به دانشجویان و مراجعه کنندگان می باشند. اعضای هیات علمی و  مدیران گروه های آموزشی موسسه نیز در روزهای سه شنبه و پنجشنبه  هر هفته برای ملاقات حضوری با دانشجویان در موسسه حاضر خواهند بود.

استفاده از ماسک و حصول اطمینان از سلامت، شرط ورود کلیه مراجعه کنندگان به مجتمع موسسه است.

بدیهی است، کلاس‌ها و جلسات آموزشی و پژوهشی موسسه به ‌صورت برخط و غیرحضوری همچنان ادامه خواهد داشت.

به دانشجویان موسسه توصیه می شود به غیر از موارد ضروری از مراجعه حضوری به موسسه خودداری و برای انجام امور از شیوه های غیر حضوری استفاده کنند. بدین منظور دانشجویان برای انجام امور آموزشی و پژوهشی یا اداری – مالی خود می توانند از طریق شماره تلفن ۰۲۱۷۶۲۹۱۱۳۰ در روزهای فرد و یا رایانامه های زیر در تمام روزهای کاری هفته با کارشناسان مربوطه در ارتباط باشند. حداکثر زمان پاسخ گویی از طریق رایانامه دو روز کاری پس از دریافت پیام خواهد بود. در صورت دریافت نکردن پاسخ در مدت تعیین شده، برای پیگیری با شماره تلفن ۰۹۱۲۱۲۶۶۰۳۵۹ تماس گرفته شود.

• دفتر آموزشی:                                          amoozesh@iricss.org
  • دفتر پژوهش:                                            research@iricss.org
  • آزمایشگاه عصب شناختی (انسانی):            neurolab@iricss.org
  • آزمایشگاه تجربی و شناخت(حیوانی):           animallab@iricss.org
  • کتابخانه:                                                 library@iricss.org
  • فصلنامه تاره های علوم شناختی:                 journal@iricss.org
  • اداری – مالی:                                          ejraee@iricss.org
  • تلفن (فقط در ساعات کاری روزهای زوج)        ۰۹۲۱۲۶۶۰۳۵۹

موسسه آموزش عالی علوم شناختی برای همه استادان، دانشجویان و همکاران آرزوی سلامتی دارد.