تفاهم نامه همکاری مشترک میان موسسه آموزش عالی علوم شناختی و دانشگاه غیر دولتی کوت عراق به امضا رسید.

در جریان سفرهیاتی از کالج دانشگاهی کوت عراق به تهران، دکتر طالب الموسوی رئیس هیات امنای دانشگاه کوت روز سه شنبه هشتم اسفند ماه از موسسه آموزش عالی علوم شناختی بازدید و با مسئولان و استادان موسسه ملاقات کرد. در این ملاقات تفاهم نامه همکاری های مشترک بین دو مرکز آموزشی و پژوهشی  به امضا رسید.

در نشست امروز،  آقای دکتر کمال خرازی رییس هیات امناء موسسه آموزش علوم شناختی و دکتر طالب الموسوی بر همکاری‌های مشترک  دو مرکز در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی در حوزه علوم شناختی تاکید داشتند.

کالج دانشگاهی کوت اولین دانشکده خصوصی در استان واسط عراق با بیش از ۱۰ سال سابقه فعالیت است.

کالج دانشگاهی کوت با بیش از ۲۰ هزار دانشجو در بین تمام دانشگاه های خصوصی عراق، رتبه اول را داراست. همچنین، رتبه پنجم را در رده بندی ملی دانشگاه ها و کالج های عراق دارد .

در تفاهم نامه همکاری های مشترک بین دو مرکز، برنامه تبادل دانشجو ، تبادل استاد ، پروژه‌های تحقیقاتی مشترک در زمینه‌هایی مانند مدل‌سازی شناختی، توانبخشی، تعامل انسان و رایانه، علوم اعصاب شناختی، الکترونیک اپتیک، کاربردهای هوش مصنوعی و زمینه‌های بین‌رشته‌ای پیش بینی شده است.