دعوت به مصاحبه از معرفی شدگان مرحله اول دکتری تخصصی (Ph.D) سال ۱۴۰۱ موسسه آموزش عالی علوم شناختی

از معرفی شدگان مرحله اول آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۱۴۰۱ موسسه اموزش عالی علوم شناختی ( غیر دولتی – غیر انتفاعی)  دعوت می شود برای شرکت در مصاحبه حضوری نسبت به ثبت نام و ارسال  مدارک مورد نیاز از طریق رایانامه phd@icss.ac.ir تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۲۰ خردادماه ماه۱۴۰۱ اقدام نمایند.

تاییدیه دریافت کامل مدارک در مدت حداکثر ۴۸ ساعت پس از دریافت از طریق همین رایانامه برای متقاضی اعلام  خواهد شد. دریافت نشدن مدارک در مهلت اعلام شده به منزله انصراف معرفی شده از شرکت در مصاحبه تلقی می شود.

مصاحبه  از معرفی شدگان بصورت حضوری طبق برنامه در  سه روز  پنجشنبه دوم  و  نهم  و ۱۶ تیرماه انجام می شود. روز و ساعت دعوت به  مصاحبه از هر یک از معرفی شدگان از طریق رایانامه و در بازه زمانی ۲۲ تا ۲۶ خردادماه به اطلاع ایشان رسانده می شود.

موسسه آموزش عالی علوم شناختی(غیردولتی _ غیرانتفاعی) به یک تا دو نفر از پذیرفته شدگان رتبه های اول تا دهم آزمون سراسری دکتری تخصصی در هر یک از گرایش های مجموعه علوم شناختی و سایر مجموعه هایی که رشته های علوم شناختی و گرایش های آن را انتخاب کنند در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱  بورس تحصیلی (معافیت کامل از پرداخت شهریه) اعطا می کند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام وجلسه مصاحبه:

الف –  برگه تکمیل شده شماره ۱ مشخصات فردی  به همراه روگرفت کلیه مستندات مربوط به آن؛

ب –   برگه تکمیل شده شماره ۲ طرح پژوهش  (پروپوزال) مورد علاقه ؛

طرح پژوهش (پروپوزال)  مورد علاقه معرفی شده در دوره دکتری می بایست برای هر یک از گرایش های انتخابی به طور جداگانه و حداکثر در دو صفحه (با ذکر منابع براساس ( دستورالعمل APA) تهیه شود.

ج–   روگرفت:

۱-     صفحه اول شناسنامه؛

۲-     کارت ملی؛

۳-     کارنامه آزمون دکتری تخصصی نیمه متمرکز سال ۱۴۰۱سازمان سنجش آموزش کشور که در آن ریز نمرات و رتبه دانشجو درج شده باشد؛

۴-     گواهینامه پایان تحصیلات مقطع کارشناسی؛

۶-     ریز نمرات مقطع کارشناسی؛

۷-     ریز نمرات مقطع کارشناسی ارشد (ارائه گواهی از محل تحصیل مبنی بر تعداد واحدهای اخذ شده و میانگین کل برای دانشجویانی که تا تاریخ ۳۱/۰۶/۱۴۰۱ دفاع می کنند الزامی است)؛

۹ –   برگه بانکی واریز مبلغ  ۳,۵۰۰,۰۰۰ ریال به ازای  هر یک از گرایش­های انتخابی اول و دوم  و  مبلغ ۴,۵۰۰,۰۰۰ ریال به ازای هر یک از گرایش­های انتخابی بعدی؛

نام صاحب حساب: موسسه آموزش عالی علوم شناختی

نام بانک: آینده – کد ۰۲۲۹

شماره حساب: ۰۲۰۳۱۸۱۳۴۰۰۰۸

شماره کارت: ۸۶۵۲-۱۰۰۰-۱۴۷۰-۶۳۶۲

قابل توجه:

• کلیه مدارک و برگه ها می بایست در قالب یک پرونده واحد (زیپ شده) تهیه و ارسال شود.
  • مدارک حتما در فرمت Pdf  و حداکثر حجم ۱۰مگابایت تهیه و ارسال گردد.
  • از ارسال مدارک غیر مرتبط با مدارک درخواستی جدا خودداری شود.
  •  مدارک در قالب پوشه های جداگانه حاوی هر یک از مدارک خواسته شده آماده و ارسال شود (به عنوان نمونه پوشه اول:  تصویر شناسنامه ، پوشه دوم: تصویر کارت ملی و …)
  • برگه تهای کمیل شده ارسالی می بایست کاملاخوانا باشند، در غیر اینصورت امتیاز آن بند به متقاضی تعلق نمی گیرد.
  • ارسال روگرفت مستندات به پیوست برگه شماره یک الزامی است.
  • اهمراه داشتن نسخه های اصل و روگرفت کلیه مدارک ارسال شده جهت ارائه در جلسه مضاحبه حضوری ضروری است.
  • مسئولیت تبعات ناشی از وجود هرگونه مغایرت بین مدارک و اطلاعات ارسال شده با اصل مدارک ارائه شده در روز مصاحبه بر عهده متقاضی میباشد.

*پذیرش دانشجویان دکتری به صورت تمام وقت است و داوطلب در صورت قبولی و پذیرش در موسسه متعهد به حضور تمام وقت  می شود.

هیأت مصاحبه کننده در بررسی و ارزیابی علمی و سوابق آموزشی – پژوهشی معرفی شده به موارد زیر توجه ویژه خواهد داشت:

– مرتبط بودن زمینه تحصیلی معرفی شده در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد با گرایش انتخابی وی برای دوره دکتری؛

– توانایی داوطلب در ارائه ایده­ های پژوهشی و صورت بندی آنها در قالب یک پروپوزال؛

– برخورداری از نگاه متدولوژیک و تفکر آماری؛

– انگیزه و هدفمندی معرفی شده در انتخاب گرایش؛

– تسلط کافی داوطلب بر زبان انگلیسی (نمره قابل قبول در یکی از آزمونهای TOEFL- PBT – TOLIMO –  MHLE-MSRT  یا UTEPT)؛

شرایط تحصیل در موسسه آموزش عالی علوم شناختی:

• مدت حضور و شرکت دانشجوی دکتری تخصصی  به صورت تمام وقت می باشد. تعهد دانشجو مبنی بر حضور تمام وقت الزامی است.
  •  روزها و ساعات تشکیل کلاس­ها و جلسات آموزشی و پژوهشی مطابق با برنامه تنظیم شده از سوی معاونت آموزشی – پژوهشی خواهد بود؛
  •  موسسه فاقد خوابگاه دانشجویی است؛

برای آگاهی از سرفصل و تعداد واحد هر یک از رشته و گرایش ها به سامانه اطلاع رسانی موسسه صفحه آموزش برنامه درسی مراجعه شود.

نشانی موسسه آموزش عالی علوم شناختی:

شهر پردیس – فاز ۴ – بلوار شهید قاسم سلیمانی– بلوار علوم شناختی،

برای آگاهی از اطلاعات تکمیلی احتمالی و اطلاعیه های مربوطه به طور متناوب به سامانه اطلاع رسانی موسسه مراجعه و نیز از طریق رایانامه  phd@icss.ac.ir و یا با شماره تلفن ۰۲۱۷۶۲۹۱۱۳۰ داخلی۲ تماس گرفته شود.

برگه شماره ۱_برگه تکمیل شده مشخصات فردی

برگه شماره ۲ _ برگه تکمیل شده طرح (پروپوزال) پژوهش مورد علاقه

برگه شماره ۳ – مخصوص معدل (مخصوص دانشجویان سال آخر کارشناسی ارشد و یا دکتری)

دستورالعمل استاندهی APA