دهمین همایش بین المللی علوم شناختی از ۲۶ اردیبهشت شروع می شود

موسسه آموزش عالی علوم شناختی دهمین همایش بین المللی دوسالانه علوم شناختی را با مشارکت دانشگاه تربیت مدرس  از روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت به مدت سه روز تا روز جمعه ۲۸ اردیبهشت در محل این دانشگاه برگزار خواهد کرد.

دبیرخانه دهمین همایش ، برنامه تفصیلی همایش سه روزه را اعلام کرد. تشکیل ۲۴ نشست تخصصی با شرکت استادان و متخصصان حوزه های مرتبط با علوم شناختی از برنامه های تنظیم شده در دهمین همایش است. همچنین شش کارگاه آموزشی در حوزه های علوم شناختی برگزار خواهد شد. کمیته علمی همایش از میان چکیده مقالات دریافت شده، نزدیک به ۱۴۰ چکیده را برای ارائه در همایش بصورت شفاهی و یا پوستر برگزیده است.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با تخصیص ۱۵ امتیاز کامل بازآموزشی به شرکت کنندگان و سخنرانان در دهمین همایش علوم شناختی موافقت کرده است. علاقمندان به شرکت در دهمین همایش بین المللی می توانند از طریق سامانه همایش به نشانی iccs.icss.ac.ir برای ثبت نام قدام نمایند.