دکتر رضا زمانی رییس اسبق پژوهشکده علوم شناختی درگذشت.

دکتر رضا زمانی رئیس اسبق پژوهشکده علوم شناختی روز جمعه اول اردیبهشت ماه در سال ۸۵ سالگی دار فانی را وداع گفت.

مرحوم دکتر زمانی روان شناس برجسته کشور و رییس انجمن روان شناسی ایران فارغ‌التحصیل دکتری روان‌ شناسی بالینی از دانشگاه مینه‌سوتا، ریاست پژوهشکدهٔ علوم شناختی  و قبل از ان ریاست دانشکده روان‌ شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران  را نیز عهده داشت.

دکتر زمانی همچنین مدیرمسئول و سردبیر نشریهٔ پژوهش ‌های روان شناسی، عضو گروه واژه گزینی روان شناسی و روان شناسی شناختی فرهنگستان زبان و ادب فارسی بود.  مرحوم دکتر زمانی در سال ۲۰۱۹ میلادی از طرف انجمن روان ‌شناسی آمریکا، به‌عنوان «روان‌ شناس برجستهٔ بین‌المللی» انتخاب شد.

موسسه آموزش عالی علوم شناختی فقدان همکار و استاد صدیق و پرتلاش، مرحوم دکتر رضا زمانی را به  خانواده محترم ایشان و به عموم جامعه علمی و دانشگاهی کشور، به خصوص همکاران آن مرحوم در دانشگاه تهران تسلیت گفته، آمرزش آن عزیز را از درگاه خداوند مسئلت می نماید

.