روانشناسی شناختی: ارتباط بین ذهن، پژوهش و تجربه های زندگی روزمره

این کتاب نقطه اوج فرآیندهایی است که از سال ۲۰۰۲ و به دنبال تصمیم من  برای تالیف اولین ویرایش این کتاب، آغاز شد. بعد از مجموعه بررسی‌ها بر روی بیش از ۵۰۰ راهنمای آموزشی و مکالمات من با شمار زیادی از همکاران و متخصصان، واضح است که بسیاری از مدرسان به دنبال متنی بودند که نه تنها اغلب زمینه‌های روانشناسی شناختی را پوشش دهد، بلکه در دسترس دانشجویان و علاقمندان نیز قرار داشته باشد. بعد از تدریس درس روانشناسی شناختی توسط من، واضح بود که بسیاری از دانشجویان، حوزه روانشناسی شناختی را قلمرویی انتزاعی، کاملا نظری و بی ارتباط به تجربیات روزمره زندگی درک می‌کردند. با در دست داشتن این اطلاعات، اقدام به تالیف کتابی کردم که بتواند تاریخچه روانشناسی شناختی را به روشی کاملا عینی و روشن بیان کند تا به دانشجویان کمک کند بین پژوهش تجربی، اصول روانشناسی شناختی و تجربه روزمره ارتباط برقرار کنند.

«روانشناسی شناختی: ارتباط بین ذهن، پژوهش و تجربه های زندگی روزمره» از جمله کتاب‌های جدیدی است که به کتابخانه موسسه اضافه شده است. این اثر توسط ای بروس گلدشتاین به نگارش درآمده و توسط دکتر غلامرضا چلبیانلو و دیگران ترجمه شده است. انتشارات ابن سینا در سال ۱۳۹۸ این کتاب را منتشر کرده است.