فراخوان دریافت چکیده مقاله برای دهمین همایش بین المللی علوم شناختی

موسسه آموزش عالی علوم شناختی دهمین همایش بین المللی علوم شناخی را در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تهران برگزار می کند. این همایش با مشارکت  و همکاری دانشگاه تربیت مدرس و حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی  از ۲۶ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود.

هیات علمی دهمین همایش  با انتشار فراخوان از پژوهشگران، استادان و دانشجویان علاقمند  حوزه علوم شناختی  دعوت کرده است چکیده مقالات خود را حداکثر تا پانزده آذر ماه  ۱۴۰۲ از طریق سامانه همایش iccs.icss.ac.ir ارسال کنند.

سه محوراصلی همایش شامل روانشناسی و شناخت ، علوم اعصاب و فناوری های عصب شناختی است. موضوعات زیر مجموعه روانشناسی و شناخت شامل: آموزش و پرورش شناختی– ارزیابی شناختی — بازتوانی شناختی — رسانه و شناخت — روانشناسی شناختی — زبانشناسی شناختی — شناخت اجتماعی — طراحی وشناخت — فلسفه ذهن، موضوعات زیر مجموعه علوم اعصاب شامل: تحریک مغزی — علوم اعصاب شناختی– علوم اعصاب شناختی بالینی — نقشه برداری مغز و تصویربرداری عصبی و محور فن آوری های عصب شناختی در برگیرنده علوم اعصاب و علوم اجتماعی محاسباتی — مدلسازی شناختی و هوش مصنوعی — واسط مغز- رایانه و فن‌آوری عصبی است.

همایش بین المللی علوم شناختی هر دو سال یکبار با شرکت دانشجویان، اساتید و پژوهشگران ایرانی و غیر ایرانی حوزه های علوم و فناوری های شناختی  برگزار می شود. یکی از اهداف موسسه آموزش عالی علوم شناختی، به عنوان برگزار کننده همایش های بین المللی دوسالانه علوم شناختی، کمک و مشارکت در فراهم ساختن بستر لازم برای گردآوری، تبادل اطلاعات و تجربیات و گسترش همکاری های علمی و پژوهشی و طراحی و اجرای پروژه های مشترک بین مراکز علمی، پژوهشی، آموزشی و شرکت ها و موسسات دانش بنیان کشور در حوزه های علوم شناختی و همچنین توسعه  مبادلات علمی و پژوهشی در این شاخه جدید علمی آنها با مراکز پژوهشی و آموزشی سایر کشورها است.

در دهمین همایش بین المللی علوم شناختی، همانند همایش های قبلی آن علاوه بر برگزاری نشست های عمومی سخنرانی استادان ایرانی و غیر ایرانی میهمان و ارائه چکیده مقاله های پذیرفته شده از سوی نویسندگان آنها، کارگاه های آموزشی توسط استادان زبده ایرانی و غیر ایرانی، میزگردها و سمپوزیوم های تخصصی مختلف در باره محورهای اصلی همایش تشکیل می شود.