فراخوان پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان) در مقطع دکتری تخصصی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

موسسه آموزش عالی علوم شناختی ( غیر دولتی – غیر انتفاعی)

فراخوان پذیرش دانشجویان استعداد درخشان (برگزیدگان علمی)

در دوره های دکتری تخصصی سال ۱۴۰۱

(اطلاعیه شماره ۱)

موسسه آموزش عالی علوم شناختی ( غیر دواتی – غیر انتفاعی)  در اجرای سیاست‌های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر و به منظور فراهم نمودن زمینه جذب آنان برای ورود به دوره دکتری؛ به استناد آئین نامه و ابلاغیه شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبات داخلی شورای آموزشی موسسه؛ از بین دانش آموختگان و دانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد.

موسسه آموزش عالی علوم شناختی به یک تا دو نفر از پذیرفته شدگان رتبه های اول تا دهم آزمون دکتری تخصصی و یا پذیرفته شدگان برتر بدون آزمون استعدادهای درخشان بورس تحصیلی (معافیت کامل از پرداخت شهریه) اعطا می کند.

متقاضیان در صورت احراز شرایط  طبق شیوه نامه  (پیوست) می توانند نسبت به ثبت نام و ارسال اطلاعات به نشانی  رایانامه phd@icss.ac.ir  از تاریخ چهارشنبه ۰۲/۰۷/ ۱۴۰۱تا پایان روز شنبه  ۱۴۰۱/۰۲/۲۴ اقدام نمایند.

مدارک لازم:

• برگه تکمیل شده یک (پیوست)
  • روگرفت برگه بانکی پرداخت مبلغ ۲,۵۰۰,۰۰۰ (دو میلیون و پانصد هزار) ریال به کارت بانکی موسسه آموزش عالی علوم شناختی به شماره  ۸۶۵۲-۱۰۰۰-۱۴۷۰-۶۳۶۲ نزد بانک آینده.

یادآوری:

• درخواست متقاضیانی که در مهلت مقرر اقدام به ارسال مدارک نکرده باشند، بررسی نخواهد شد.
  • دعوت به مصاحبه، در صورت دارا بودن شرایط لازم، از طریق سامانه اطلاع رسالی موسسه صورت می پذیرد.
  • تاریخ مصاحبه همزمان با مصاحبه با معرفی شدگان آزمون دکتری نیمه متمرکزخواهد بود.
  • وجه پرداختی در صورت انصراف و یا عدم پذیرش متقاضی مسترد نمی گردد.

جهت پاسخگویی به سوالات احتمالی در خصوص شیوه نامه از طریق  رایانامه phd@icss.ac.ir  و یا در ساعات اداری با شماره تلفن ۰۲۱۷۶۲۹۱۰۱۸ داخلی ۲  تماس گرفته شود.

پیوست: