مراسم دانشجویان موسسه آموزش عالی علوم شناختی به مناسبت هفته آگاهی از مغز

در روز پایانی هفته آگاهی از مغزمراسم ویژه ای از سوی دانشجویان موسسه آموزش عالی علوم شناختی برگزار شد. در این مراسم دکتر سهراب حاجی زاده رییس موسسه و دکتر کمال خرازی رییس هیات امنای موسسه هر یک طی سخنانی به موضوع تحولات مغز انسان از آغاز آفرینش  تا کنون و تلاش های گسترده انسان جهت شناخت هر چه بیشتر از مغز پرداختند.

در هشتمین سال متوالی هفته‌ آگاهی از مغز با هدف افزایش سرمایه شناختی و با شعار تحصیل، پژوهش و اشتغال درعلوم اعصاب و شناختی با سخنان شماری ازاستادان برجسته‌ی حوزه علوم اعصاب شناختی در کشور برگزار شد.

در مراسم دانشجویان موسسه آموزش عالی علوم شناختی که در روز پنجشنبه ۱۰ اسفند برگزار شد ،همچنین دکتر محمد حسین امیر حسینی ، عضو هیات علمی دانشگاه شرق لندن موضوع  هوش مصنوعی و رسانه های اجتماعی را برای دانشجویان به بحث و گفتگو گذاشت.

نمایش و نقد و بررسی فیلم مستند ” کاپیتان من” با حضور سیاوش صفاریان پور، کارگردان فیلم نیز بخش دیگری از این مراسم بود.