نشست هفته آگاهی از مغز انجمن علمی طراحی و خلاقیت

«هفته‌ی آگاهی از مغز» یک کمپین جهانی برای ایجاد، ارتقای علاقه‌مندی عمومی و حمایت از پژوهش‌های مغز است، برگزاری این رویداد در کشور ما از سال ۱۳۹۴ آغاز شده است. انجمن علمی طراحی شناختی و خلاقیت مؤسسه آموزش عالی علوم شناختی بر آن است تا در راستای ارتقای آگاهی علاقمندان و عموم افراد به پژوهش‌های کاربردی حوزه شناخت و نوروساینس، با همکاری جمعی از اساتید برجسته، مجموعه نشست‌های تخصصی را برگزار می‌نماید. هدف ما از برگزاری این نشست‌ها تعامل میان اساتید و علاقمندان به حوزه‌های مختلف دانش مغز و شناخت، آشنایی با متخصصان حوزه‌های مختلف و شبکه‌سازی در این حیطه است.

محوریت این نشست‌ها مبتنی بر مباحث علوم شناختی و ارتباط و تأثیر آن بر فرایندهای طراحی و خلاقیت است. سلسله نشست‌های آنلاین، هفته آگاهی از مغز از تاریخ ۸ تا ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۲ توسط انجمن علمی طراحی‌شناختی و خلاقیت مؤسسه آموزش عالی علوم شناختی با حمایت پژوهشکده فناوری‌های همگرا برگزار می‌شود.

• سه‌شنبه ۸ اسفند/دکتر حامد عبدی، از مدل‌های زبانی بزرگ تا مدل‌های کنشی بزرگ
  • چهارشنبه ۹ اسفند/ دکتر سجاد سحاب، چگونه مغز خود را جوان نگه داریم