پاسخ به سوالات مربوط به درخواست وام از بانک قرض الحسنه مهر ایران

دانشجویان موسسه آموزش عالی علوم شناختی از نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ می­توانند در صورت نیاز برای تامین تمام یا قسمتی از مبلغ شهریه های ثابت و متغیر خود از تسهیلات مالی بانک  قرض الحسنه مهرایران استفاده کنند. برای این منظور دانشجو می­تواند به هر یک از شعب بانک (ترجیحاً شعبه بومهن)  مراجعه و تقاضای خود را جهت دریافت تسهیلات ” کالاکارت” برای پرداخت شهریه تحصیلی خود ثبت نماید. برای  این منظور همراه داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی هنگام مراجعه به بانک قرض الحسنه مهر ایران ضروری است.

پاسخ سوالات متداول در باره وام بانک قرض الحسنه مهر ایران برای پرداخت شهریه، براساس اطلاعات منتشره و مفاد توافقنامه به شرح زیر است:

• طرح “کالا کارت” چیست؟

کالاکارت مهر ایران یک طرح اقساطی برای دریافت انواع خدمات، از جمله  پرداخت هزینه خدمات آموزشی و پژوهشی بدون ضرورت سپرده­گذاری است.

• هدف اصلی موسسه از توافقنامه با بانک قرض الحسنه مهر ایران چیست؟

کمک به دانشجویان با پرداخت شهریه تحصیلی به صورت اقساطی.

• مزیت استفاده از کالا کارت مهرایران برای پرداخت شهریه چیست؟

۱ پرداخت اقساطی شهریه بدون افزایش مبلغ؛

۲ پرداخت تنها ۴ درصد کارمزد؛

• مدت بازپرداخت تسهیلات چند ماه است؟

تسهیلات دریافتی “کالاکارت” می تواند طی اقساط ۶ و ۹ و ۱۲ ماهه بازپرداخت شود

• آیا بانک مبلغ تسهیلات پرداختی به هر یک از دانشجویان را بصورت یکجا و نقدی به موسسه پرداخت می کند؟

بانک طبق جدول زیر نسبت به آزاد سازی مبالغ موجود در حساب موسسه اقدام می کند. بعنوان مثال، بانک مبلغ وام ۶ماهه را طی اقساط ۷ ماهه، وام ۹ ماهه را طی اقساط ۱۰ ماهه و وام ۱۲ ماهه را طی اقساط ۱۳ ماهه به موسسه پرداخت خواهد کرد.

بنابراین، پرداخت اقساطی شهریه، سود خاصی برای موسسه ندارد، بلکه درواقع، از یکطرف کمک به دانشجویان با پرداخت شهریه تحصیلی به صورت اقساطی است و از سویی دیگر به بانک کمک می شود تا بتواند گردش مالی خود را تنظیم نماید.

• مبلغ تسهیلات کالاکارت چقدر است؟

حداکثر مبلغ تسهیلات دریافتی توسط هر دانشجو ۳۰۰ میلیون ریال و حداکثر نرخ کارمزد بانک ۴ درصد در سال می باشد.

• نحوه دریافت و استفاده از کالاکارت چگونه است؟

۱- مراجعه به هر یک از شعب بانک قرض الحسنه مهرایران در سراسر کشور ( ترجیحا شعبه بانک در بومهن) و درخواست کالاکارت

۲- تشکیل پرونده برای دریافت وام

۳- دریافت کالاکارت و وام از بانک۴ مراجعه به موسسه برای پرداخت شهریه تحصیلی.

• پرداخت اقساط به بانک از چه زمانی شروع می شود؟

اقساط تسهیلات یک ماه پس از دریافت کالا کارت آغاز می گردد.

• آیا برای دریافت تسهیلات جدید از بانک قرض الحسنه مهر ایران باید مجددا تشکیل پرونده داد؟

در صورت پرداخت منظم اقساط امکان استفاده مجدد از طرح کالا کارت وجود دارد. البته برای این منظور باید اقساط وام قبلی تمام شده باشد. برای استفاده مجدد از طرح نیاز به تشکیل پرونده جداگانه یا ضامن جدید نیست.

• برای استفاده از تسهیلات بانک قرض الحسنه مهر ایران چند نفر ضامن نیاز است؟

بانک برای دریافت تسهیلات دانشجویی تا سقف ۳۰۰ میلیون ریال، به ضمانت ۲ ضامن معتبر نیاز دارد

• کسانی که بعنوان ضامن تسهیلات افراد وام گیرنده معرفی می شوند می بایست حائز چه شرایطی باشند؟

کلیه کارکنان رسمی، قراردادی، پیمانی ادارات،سازمانها،ارگانها ، نهادها و شرکت های دولتی یا شرکت های سهامی عام با گواهی معتبر (اعم از درج تعهد کسر اقساط یا بدون تعهد کسر اقساط) یا صاحبان مشاغل آزاد با پروانه کسب معتبر و دارای حساب جاری فعال نزد سیستم بانکی باشند، می توانند (با تشخیص شعب پرداخت کننده) ضمانت تسهیلات پرداختی نزد این بانک را به عهده گیرند.

• آیا برای ثبت اطلاعات ضامن در سامانه تسهیلات آنلاین بانک قرض الحسنه مهر ایران، ضامن/ضامنین الزامی به داشتن حساب نزد این بانک می باشد؟

ضامن/ضامنین الزامی به داشتن حساب نزد این بانک ندارند. لیکن با توجه به راه اندازی سامانه تسهیلات برخط ،در صورت تمایل ، بمنظور تسریع در روند ثبت سیستمی، ضامن/ضامنین می توانند با در اختیار قرار دادن اطلاعات خود به وام گیرنده شرایط ثبت سیستمی را برای ایشان فراهم نمایند.

• آیا برای اخذ تسهیلات از بانک قرض الحسنه مهر ایران نیاز به ارائه چک از سوی وام گیرنده می باشد؟

بصورت کلی، نیازی به اخذ چک نمی باشد، لیکن در بعضی موارد به تشخیص شعبه، برای بازپرداخت اقساط و به عنوان یک روش پرداخت اقساط از مشتری چک اخذ می گردد.

برای اطلاعات بیشتر در باره درخواست دریافت کالا کارت از طریق رایانامه ejraee@iricss.org  و یا شماره تلفن ۰۲۱۷۶۲۹۱۱۳۰  واحد اجرایی تماس گرفته شود.