پیام تبریک رییس موسسه به مناسبت فرارسیدن روز معلم

بسم االله الرحمن الرحیم

روز معلم یاد آور تلاش و همت بزرگانی است که در طول تاریخ بشری همواره شمع وجود خود را صرف روشنی بخشی به جمع مشتاقان علم و اندیشه کرده اند و با آگاهی بخشی به جانهای تشنه آب حیات داده اند. خدای علیم و حکیم اول معلم بشر است که فرمود: “علم الانسان ما لم یعلم ” و پس از آن پیامبران الهی وظیفه تزکیه و تعلیم را عهده دار شدند و معلمی شغل انبیا است. یکی از راه های توسعه و تعالی در هر جامعه، توجه به تعلیم و تربیت و اهمیت دادن به نقش معلم است، چرا که توانگری در علم و دانش است و مهم ترین سرمایه هر کشوری نیروی تعلیم یافته و تربیت شده آن است و این کار از دست اساتید و معلمان فرهیخته ومهذب بر می آید.اینجانب ضمن نکو داشت یاد و نام استاد شهید مرتضی مطهری، روز معلم و استاد را خدمت تمامی معلمان ، اساتید و همه دست اندرکاران تعلیم و تربیت فرزندان این کشور تبریک و تهنیت عرض می کنم و سلامتی و سربلندی همگان را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

با آرزوی توفیق الهی

سهراب حاجی زاده