فراخوان پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان) در مقطع دکتری تخصصی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ موسسه آموزش عالی علوم شناختی

موسسه آموزش عالی علوم شناختی ( غیر دولتی – غیر انتفاعی)  در اجرای سیاست‌های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر و به منظور فراهم نمودن زمینه جذب آنان برای ورود به دوره دکتری؛ به استناد آئین نامه و ابلاغیه شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبات داخلی شورای آموزشی موسسه؛ از بین دانش آموختگان و دانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد.

متقاضیان در صورت احراز شرایط  طبق شیوه نامه  (پیوست) می توانند نسبت به ثبت درخواست و ارسال اطلاعات به نشانی رایانامه phd@icss.ac.ir از تاریخ جمعه ۰۲/۱۱/ ۱۴۰۲ تا پایان روز شنبه ۱۴۰۲/۰۲/۳۰ اقدام نمایند.

مدارک لازم:

• برگه تکمیل شده شماره یک (پیوست) به همراه روگرفت مستندات مربوطه.
  • برگه تکمیل شده شماره دو طرح پژوهش (پروپوزال) مورد علاقه (پیوست).
  • طرح پژوهش (پروپوزال)  مورد علاقه معرفی شده در دوره دکتری، می بایست برای هر یک از گرایش های انتخابی به طور جداگانه و حداکثر در دو صفحه با ذکر منابع براساس دستورالعمل (APA) تهیه شود.
  • روگرفت برگه بانکی پرداخت مبلغ ۴,۰۰۰,۰۰۰ ریال برای هر رشته -گرایش انتخابی به کارت بانکی موسسه آموزش عالی علوم شناختی به شماره۵۸۱۹-۱۲۱۰-۸۳۷۰-۵۸۵۹  نزد بانک تجارت.

یادآوری:

• درخواست متقاضیانی که در مهلت مقرر اقدام به ارسال مدارک نکرده باشند، بررسی نخواهد شد.
  • دعوت به مصاحبه، در صورت دارا بودن شرایط لازم، از طریق رایانامه phd@icss.ac.ir  صورت می پذیرد.
  • تاریخ مصاحبه همزمان با مصاحبه با معرفی شدگان آزمون دکتری نیمه متمرکزخواهد بود.
  • وجه پرداختی در صورت انصراف و یا عدم پذیرش متقاضی مسترد نمی گردد.
  • اسامی پذیرفته شدگان از سوی موسسه برای تایید صلاحیت عمومی به سازمان سنجش ارسال خواهد شد و قطعی شدن ثبت نام داوطلب منوط به تایید سازمان مذکور است .بنابراین ارسال مدارک و شرکت در فراخوان و انجام مصاحبه حقی را برای پذیرش نهایی داوطلب در موسسه ایجاد نمی نماید .
  • کلیه مدارک و برگه ها می بایست در قالب یک پرونده واحد (زیپ شده) تهیه و ارسال شود.
  • مدارک حتما در فرمت Pdf  و حداکثر حجم ۱۰مگابایت تهیه و ارسال گردد.
  • از ارسال مدارک غیر مرتبط با مدارک درخواستی جدا خودداری شود.
  • برگه های تکمیل شده ارسالی می بایست کاملاخوانا باشند، در غیر اینصورت امتیاز آن بند به متقاضی تعلق نمی گیرد.
  • ارسال روگرفت مستندات به پیوست برگه شماره یک الزامی است.
  • همراه داشتن نسخه های اصل و روگرفت کلیه مدارک ارسال شده جهت ارائه در جلسه مصاحبه حضوری ضروری است.
  • مسئولیت تبعات ناشی از وجود هرگونه مغایرت بین مدارک و اطلاعات ارسال شده با اصل مدارک ارائه شده در روز مصاحبه بر عهده متقاضی است.

جهت پاسخگویی به سوالات احتمالی در خصوص شیوه نامه از طریق  رایانامهphd@icss.ac.ir و یا در ساعات اداری با شماره تلفن ۰۲۱۷۶۲۹۱۱۳۰ داخلی ۲  تماس گرفته شود.

پیوست: