حمایت مالی از پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد

پایان نامه چهار نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی مورد حمایت مالی موسسه قرار گرفت.

موسسه آموزش عالی علوم شناختی به منظور بهره‌‏گیری از توان و ظرفیت بالقوه دانشجویان در انجام تحقیقات و طرح­های کاربردی از رساله/پایان ‏نامه‏‌های دانشجویان دکتری تخصصی و کارشناسی‏ ارشد خود حمایت به‌عمل می‏آورد.

بر اساس آیین‌نامه حمایت از طرح‌های کاربردی موسسه، از رساله/پایان‌نامه‌های دانشجویان در یکی از گروه‌های زیر حمایت می‌شود:

• تولید محصولاتی فناورانه در قالب نرم‌افزار یا سخت‌افزار در زمینه علوم و فناوری‌های شناختی که پاسخگوی یک نیاز عینی جامعه باشد.
  • طراحی و اثرسنجی پروتکل‌های درمان شناختی، توانبخشی و ارتقای شناختی افراد در سنین و گروه‌های مختلف.
  • طراحی، بومی‌سازی و اعتباریابی آزمون‌های شناختی.
  • ثبت رسمی پتنت یا اختراع در زمینه علوم و فناوری‌های شناختی.

پایان نامه های حمایت شده متعلق به خانم ها ملیکا محسنی راد (رشته طراحی و خلاقیت)، مهنار فروغی (رشته ذهن، مغز, تربیت)، سارا افلاکی (رشته روانشناسی شناختی) و آقای مصطفی عسگری نژاد( رشته طراحی و خلاقیت) است.

مبلغ حمایت از رساله‌های دکتری معادل ۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال و از پایان‌نامه‌های ارشد معادل ۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال می‌باشد.