چکیده سخنرانی ها و مقالات دهمین همایش بین المللی علوم شناختی

متن چیکیده نزدیک به سیصد سخنرانی و مقالات ارائه شده در دهمین همایش علوم شناختی در سامانه اینترنتی همایش قابل دسترسی است.

موسسه آموزش عالی علوم شناختی دهمین همایش بین المللی دوسالانه علوم شناختی خود را امسال با مشارکت دانشگاه تربیت مدرس به مدت سه روز از ۲۶ تا ۲۸ اردیبهشت در محل آن دانشگاه برگزار کرد. یازدهمین همایش در سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد.

مباحث دهمین همایش سه محور اصلی شامل روانشناسی و شناخت، علوم اعصاب و فناوری های عصب شناختی داشت. موضوعات زیر مجموعه محور روانشناسی و شناخت شامل: آموزش و پرورش شناختی– ارزیابی شناختی — بازتوانی شناختی — رسانه و شناخت — روانشناسی شناختی — زبانشناسی شناختی — شناخت اجتماعی — طراحی وشناخت — فلسفه ذهن، موضوعات زیر مجموعه محور علوم اعصاب شامل: تحریک مغزی — علوم اعصاب شناختی– علوم اعصاب شناختی بالینی — نقشه برداری مغز و تصویربرداری عصبی و محور فن آوری های عصب شناختی در برگیرنده علوم اعصاب و علوم اجتماعی محاسباتی — مدلسازی شناختی و هوش مصنوعی — واسط مغز- رایانه و فن‌آوری عصبی بود.

بیش از یکصد نفر از استادان، پژوهشگران و متخصصان حوزه علوم شناختی طی سه روز کاری همایش با سخنرانی پیرامون هر یک از موضوعات در سی نشست عمومی و تخصصی به گفت و شنود با صدها نفر از شرکت کنندگان در جلسات پرداختند. علاوه بر ان یکصد و نود مقاله پذیرفته شده از سوی کمیته علمی بصورت شفاهی یا پوستر در همایش ارائه شد.