کودک کامل – مغز

۱۲ راهکار شگفت‌انگیز  برای پرورش ذهن در حال رشد فرزندتان دانیل سیگل و تینا برایسون برای نخستین بار دانش پیچیده مغز و ذهن را به شکل یک راهنمای بسیار ساده و جذاب برای رشد هوش و سلامت هیجانی و اجتماعی کودکان و چالش‎‌های تربیتی والدین و مراقبان آنها ارائه کرده‌اند. ارزش کتاب درباره اعتمادبه‌نفس و کارآمد کردن تمام کسانی است که مایل‌اند دور از ترس‌ها، نگرانی‌ها، عدم اطمینان‌ها، ستیزها و گریزها، در تعامل روزانه خود با کودکان با عشق، آرامش و لذت بسیار کار خطیر رشد و سلامت مغز و ذهن آنها را بهترین شیوه ممکن انجام دهند.

در این کتاب ۱۲ راهبرد اصلی با هدف تربیت کودکانی شاد، همدل، متحمل و سالم طراحی شده است. این راهبردها نه تنها، برای کودکان از هنگام تولد تا دوازده سالگی آنها مفید است، بلکه برای همه کسانی که در روابط بین فردی علاقه‌مند و متعهد به بهره‌گیری از یک مغز کامل هستند بسیار جذاب و سودمند است. این کتاب برای والدین، مراقبان کودک، دانشجویان، مشاوران، روان‌درمانگران و پژوهشگران منبعی جالب و ارزشمند است.