نشست آشنایی با دانشجویان نو ورود موسسه آموزش عالی علوم شناختی

موسسه آموزش عالی غیر دولتی – غیر انتفاعی علوم شناختی  به دانشجویان نو ورود دوره های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد خود خوش آمد می گوید.

جلسه آشنایی با دانشجویان نو ورود در روز پنجشنبه ۲۶ مهر ماه از ساعت ۱۲:۰۰ لغایت ۱۳:۳۰ در آمفی تئاتر موسسه واقع در ساختمان آموزشی برگزار می شود. موضوعاتی که در این جلسه مطرح خواهد شد شامل آشنایی با موسسه و اعضای هیئت علمی و زمینه های تخصصی آنها، همکاران اداری موسسه، برنامه و درس های دوره ها، آئین نامه های آموزشی و پژوهشی، حمایت های کشوری و موسسه از طرح های پژوهشی،و رویه های موسسه در امور مختلف، آشنایی با انجمن های علمی و صنفی  دانشجویی و پرسش و پاسخ با رئیس، معاونین، مدیران گروه های آموزشی و استادان موسسه است.

با توجه به اهمیت این جلسه و نقشی که در آشنایی با مسیر پیش رو و موفقیت دانشجویان نو ورود در آن دارد، پیشنهاد می شود حداکثر تلاش برای حضور به موقع در این جلسه صورت گیرد.