نشست علمی ویژه دانشجویان دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد

موضوع : تحول در خدمات سلامت شناختی – فرصت های موجود در کشور برای استفاده از هوش مصنوعی در زمینه ارائه خدمات سلامت شناختی

سخنران: دکتر مجید نیلی احمد آبادی (استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر – دانشگاه تهران)

تاریخ: پنجشنبه ۱۶ اسفند

ساعت ۱۳:۴۵ – ۱۲:۳۰

محل موسسه آموزش عالی علوم شناختی سالن ۴۳-۲

 

ظهور هوش مصنوعی مولد تحولات تمدنی را رقم زده است. منشاء این تحول ریشه در ممکن شدن تعامل دوسویه­ی کلامی و تصویری مابین انسان و ماشین دارد. این قابلیتِ بنیادیِ هوش مصنوعی، به همراه توان مدلسازی چند وجهی کاربر، امکان شخصی سازی کردن تعامل مابین ماشین و انسان را در سطح زبان طبیعی فراهم کرده است. این دو خصیصه همزیستی بشر و هوش مصنوعی را رقم زده و این همزیستی، تمدن های جدید و به واسطه­ی آن نیازها و کاستی­های شناختی را دستخوش تغییرات بنیادی خواهد کرد.

از سوی دیگر دسترسی مستقیم و بی­واسطه­ی هوش مصنوعی مولد به دانش و تجربه مکتوب بشری، تعامل دانش و تجربه-محور رایانه و انسان را ممکن است. این فرصت مهمی برای ایجاد تعامل مستمرِ دانش- محور مابین هوش مصنوعی و علاقمندان به دریافت خدمات سلامت شناختی است. استفاده از هوش مصنوعی، ارایه چنین خدماتی را به صورت گسترده، کیفی و حلقه بسته با هزینه کم فراهم می نماید. از سوی دیگر تحلیل هوشمند تعاملات گسترده­ی گیرندگان و ارائه دهندگان خدمات شناختی، امکان انجام تحقیقات جامعه- محور و ارتقاء خدمات را فراهم می­نماید. در این سخنرانی به فرصت­های موجود در کشور در این زمینه خواهیم پرداخت.