بازدید سفرا و رایزن های علمی کشورهای منطقه از موسسه آموزش عالی علوم شناختی

روز پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰، به دعوت آقای دکتر کمال خرازی ریاست هیات امنای موسسه، نمایندگان کشورهای منطقه شامل سفرا و رایزن­های علمی کشورهای قزاقستان، بنگلادش، قرقیزستان، ترکیه و هند از موسسه آموزش عالی علوم شناختی بازدید و با فعالیت­های موسسه آشنا شدند.

در این بازدید که آقای دکتر مرادی ریاست موسسه و اعضای هیات علمی موسسه حضور داشتند، ابتدا آقای دکتر خرازی ضمن خوشامدگویی به سفرا و رایزن­های حاضر اعلام کرد که موسسه از پاییز سال آینده از کشورهای منطقه برای دوره ­های کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو خواهد پذیرفت و از نمایندگان کشورها خواست که با معرفی این موسسه به دانشگاه ­ها و مراکز تحقیقاتی کشورهای خود زمینه ارتباط موسسه علوم شناختی را با آن دانشگاه­ها فراهم سازند.

در این جلسه آقای دکتر محمد نامی استادیار دانشگاه علوم پزشکی شیراز و از فارغ التحصیلان موسسه، توضیحاتی را برای نمایندگان حاضر در زمینه اهمیت علوم و فناوری­های شناختی و تاثیر آن بر زندگی بشر ارائه داد که مورد استقبال حضار قرار گرفت.