حمایت از «طرح‌های کاربردی دانشجویان در قالب رساله/پایان‌نامه»

دفتر طرح‌های کاربردی موسسه آموزش عالی علوم شناختی به منظور بهره‌‏گیری از توان و ظرفیت بالقوه دانشجویان در انجام تحقیقات و طرح­های کاربردی از رساله/پایان ‏نامه‏‌های دانشجویان دکتری و کارشناسی‏ ارشد موسسه حمایت به‌عمل می‏آورد.

آیین‌نامه حمایت از طرح‌های کاربردی در اسفند ۱۴۰۰ درجلسه هیأت رئیسه موسسه آموزش عالی علوم شناختی به تصویب رسید. بر اساس این آیین‌نامه رساله/پایان‌نامه‌هایی که در یکی از گروه‌های زیر تعریف شوند توسط دفتر طرح‌های کاربردی حمایت می‌شوند:

• تولید محصولاتی فناورانه در قالب نرم‌افزار یا سخت‌افزار در زمینه علوم و فناوری‌های شناختی که پاسخگوی یک نیاز عینی جامعه باشد.
  • طراحی و اثرسنجی پروتکل‌های درمان شناختی، توانبخشی و ارتقای شناختی افراد در سنین و گروه‌های مختلف.
  • طراحی، بومی‌سازی و اعتباریابی آزمون‌های شناختی.
  • ثبت رسمی پتنت یا اختراع در زمینه علوم و فناوری‌های شناختی.

مبلغ حمایت از رساله/پایان‌نامه‌ برای رساله‌های دکتری معادل ۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال و برای پایان‌نامه‌های ارشد معادل ۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال می‌باشد.

دانشجویان جهت دریافت اطلاعات درخصوص مراحل تصویب و دریافت حمایت می‌توانند به اینجا مراجعه نمایند.