دوره جامع آموزش علوم و فن آوری های شناختی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی فعال در حوزه شناختی برگزار می شود

به منظورتربیت و تامین نیروی انسانی مورد نیاز، دوره جامع آموزش علوم و فن آوری های شناختی ویژه دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته های مرتبط با علوم شناختی برگزار می شود.

در این رویداد آموزشی ” مبانی علوم شناختی و مغز” ، “پتانسیل وابسته به رویداد” ، ” تحریک الکتریکی مغز ” ، “ردیاب چشمی”، ” کسب و کار شناخت “، “سایکوفیزیک”، ” نوروفیدبک و بایوفیدبک” و  “الکتروانسفالوگرافی کمی”  توسط هشت تن از اساتید و کارشناسان حوزه های مرتبط با علوم شناختی تدریس و آموزش داده می شود.

این دوره از یکم دی ماه  در روز های پنجشنبه و جمعه بصورت برخط  و علمی برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند تا بیست و چهارم آذرماه با ارسال کارت دانشجویی ، پیشینه علمی و توصیه نامه استادان نسبت به ثبت نام در این رویداد آموزشی اقدام نمایند.

دوره جامع آموزش علوم شناختی با حمایت ستاد توسعه علوم و فن اوری های شناختی توسط مرکز نوآوری و شتابدهنده علوم شناختی نوآوران ذهن آینده و با مشارکت فن آوران سرمد برگزار می شود.