روش‌شناسی و طراحی پژوهش در علوم اعصاب کارآفرینی

در این کتاب خواهید دید که محققان علاقمندی به علوم اعصاب کارآفرینی در سراسر جهان وجود دارند که در مجموع با ما اشتراک نظر دارند. محققان در روسیه، فرانسه، عربستان سعودی، فنلاند، اسپانیا، آلمان، آمریکا و نیوزیلند در حال بررسی و پژوهش بر روی این موضوع هستند. همچنین در این کتاب با دانشمندان مغز و علوم اعصابی آشنا خواهید شد که مجذوب کارآفرینان و تئوری‌های کارآفرینی شده‌اند و علاقمند به مشارکت در این گفتگوها هستند. با این حال، اصلی‌ترین چالشی که در حال حاضر تحقیقات علوم اعصاب کارآفرینی با آن مواجه است، این است که علوم اعصاب یک دنیای جدید و عجیب برای بسیاری از ما است. در حال حاضر تعداد کمی از محققان کارآفرینی وجود دارند که هم در کارآفرینی و هم در علوم اعصاب متخصص هستند. این کتاب اولین تلاش برای به وقوع پیوستن و رسمیت دادن به تقاطع این دو رشته با روش‌ها و ابزارهای عملی خاص برای انجام این کار است.