فراخوان ثبت‌نام داوطلبین عضویت در شورای مرکزی انجمن علمی موسسه آموزش عالی علوم شناختی

بسم الله الرحمن الرحیم

به اطلاع کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل در تمامی مقاطع و رشته‌های موسسه‌ی آموزش عالی علوم شناختی می‌رساند دانشجویانی که تمایل به عضویت در شورای مرکزی انجمن علمی علوم شناختی این موسسه را دارند، می‌توانند تا مورخ ۱۴۰۲/۹/۵ با ارسال نام و شماره دانشجویی به رایانامه معاونت فرهنگی و اجتماعی sadeghi@icss.ac.ir  جهت ثبت نام خود برای شرکت در انتخابات تعیین اعضای شورای انجمن علمی موسسه علوم شناختی در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ اقدام کنند.
لازم بذکر است پس از تایید معاونت، داوطلبین تا روز رای‌گیری می‌توانند نسبت به معرفی برنامه‌ها و آرای پیشنهادی خود جهت پیشبرد اهداف علمی دانشجویی انجمن از طریق کانال‌های دانشجویی، گروه دانشجویی و بورد اصلی دانشگاه اقدام نموده تا پس از انتخاب توسط دانشجویان به عنوان عضو شورا فعالیت خود را آغاز کنند.

شرایط عمومی داوطلبین را در این نشانی بخوانید.