مرکز پاسخگویی بانک قرض الحسنه مهر ایران به پرسش های دانشجویان موسسه

دانشجویان متقاضی دریافت تسهیلات مالی از بانک قرض الحسنه مهر ایران برای پرداخت قسطی شهریه تحصیلی خود، در صورت نیاز به راهنمایی در باره گشایش حساب نزد بانک می توانند با شماره تلفن ۰۲۱۴۳۲۲ مرکز ۲۴ ساعته پاسخگویی بانک تماس بگیرند.

بنا بر اطلاع بانک قرض الحسنه مهر ایران، دانشجویان موسسه آموزش عالی علوم شناختی پس از گشایش حساب از طریق همراه بانک بصورت غیر حضوری و بعد ازدریافت کارت توسط  اداره پست به نشانی  اعلام شده از سوی دانشجو می توانند برای دریافت تسهیلات در قالب ” کالا کارت” به هر یک از شعبه های بانک در سراسر کشور مراجعه کنند.

موسسه آموزش عالی علوم شناختی با امضای تفاهم نامه همکاری با بانک قرض الحسنه مهر ایران، امکان پرداخت شهریه تحصیلی را بصورت اقساط ماهانه  برای دانشجویان خود فراهم ساخته است.  این تفاهمنامه با هدف حمایت از دانشجویان و در قالب طرح ” کالا کارت مهر ایران” با  اقساط  ۶ یا ۹ و یا ۱۲ ماهه با بانک قرض الحسنه مهر ایران امضا شده است.

– پاسخ به پرسش ها پیرامون تسهیلات بانکی پرداخت شهریه تحصیلی