مغز: آنچه همگان باید بدانند

مغز، یکی از مهم‌ترین اعضای بدن ماست و بی‌گمان شناخت این اندام و سازوکار آن می‌تواند در نگهداری بهترش به ما کمک کند. برای همین است که تاکنون کتاب‌های متعددی برای آشنایی با این عضو پیچیده و شگفت انگیز بدن ما نوشته شده است و این تعداد آثار بیش از هرچیز اهمیت سالم نگه داشتن مغز را نشان می‌دهد. کتاب «مغز: آنچه همگان باید بدانند» نیز با همین هدف و به زبانی ساده نوشته شده تا خوانندگان غیرمتخصص نیز بتوانند آگاهی و دانشی مقدماتی درباره مغز خود را با دقیق ترین و به روزترین اطلاعات ممکن به دست آورند. فصل‌های این کتاب به چنین پرسش‌هایی پاسخ می‌دهد؛ چگونه مغز تکامل یافته است؟ احساسات چیست؟ توهم چیست؟ چگونه یاد می‌گیریم؟ رژیم غذایی چه تاثیری روی احساس و تفکرمان دارد؟ پیری با مغزمان چه می‌کند؟ همچنین در این کتاب به برخی از بیماری‌های عصبی و روانی مانند «آلزایمر»، «پارکینسون» و «افسردگی» پرداخته شده است. مطالعه این کتاب را به همه افراد غیرمتخصص و همچنین متخصصان به ویژه دانشجویان و علاقه‌مندان به رشته‌های مختلف علوم شناختی از جمله روان‌شناسی, علوم اعصاب، پزشکی و نیز زبان‌‍‌شناسی توصیه می‌کنیم.

«مغز: آنچه همگان باید بدانند» از جمله کتاب‌های جدیدی است که به کتابخانه موسسه اضافه شده است. این اثر توسط گری ال.ونک به نگارش درآمده و توسط پریسا بخشنده و شاهد زندیه راد ترجمه شده است. نشر نویسه پارسی در سال ۱۴۰۰ این کتاب را منتشر کرده است.